Hírek

Bíró és fia pincészet a XXIV. Egri Bikavér Ünnepen

Eger, Érsekkert: 2020. augusztus 20-23.

Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni. Összegyűlünk, jó zene mellett egy kiváló környezetben kóstolgatjuk remek borainkat, egyszerűen csak jól érezzük magunkat, idén immár huszonharmadik alkalommal.

Írják az Egri Bikavér Ünnep szervezői az évente megrendezésre kerülő borünnepről, amely, koronavírus ide vagy oda, idén sem maradhat el! És természetesen nekünk, a Bíró és fia pincészetnek is ott a helyünk!

Mire számíthatnak a látogatók

Régi és közkedvelt hagyománya az Egri Bikavér Ünnepnek, hogy a borokhoz Eger és a környék legjobb konyhái készítik az egyedi alkalomra komponált ételeket. Egy bikavér, egy egri étel – igazi borgasztronómiai gála. Két színpadon négy napig sokszínű zenei kínálat, az Érsekkert hangulatos varázsa, önfeledt szórakozás várja vendégeinket.

A fotó a https://www.bikaverunnep.hu/hu/fesztivalrol oldalról származik

Az Egri Bikavér Színpadon a kormány korlátozó intézkedésit betartva idén nem lesznek koncertek. A Zenepavilonnál található Egri Csillag Színpad egy lazább helyszín, ahol egri dj-k, vendégeik és különböző formációk a nagyszínpadtól eltérő zenéket játszanak a bikavéres, csillagos nyári estéken, ahol a bővülő koncertkínálat mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a vizualitásra és a kényelemre, a kora esti órákban pedig gondolunk a kicsikre és családosokra is.

A fotó a https://www.bikaverunnep.hu/hu/fesztivalrol oldalról származik

A idei Egri Bikavér Ünnep részletes programkínálata IDE KATTINTVA érhető el.

Scroll to top